Stages bij Fidea

Ben je laatstejaarsstudent en gebeten door de verzekeringswereld? Ben je een leergierige zelfstarter en kom je in teamverband helemaal tot je recht? Verzeker je dan nu van een stage-opdracht bij Fidea!

Wat mag je van ons verwachten? 

Fidea biedt je een boeiende stage van 6 tot 12 weken met ruimte voor initiatief in een open en toegankelijke werkomgeving. Je krijgt volop de kans om je theoretische bagage om te zetten in de praktijk, onder de coaching van ervaren collega’s. Je kunt rekenen op een vergoeding van 10 euro per dag. Na de stageperiode kun je bovendien jouw kandidatuur indienen voor een vaste job bij Fidea. 

Voor meer informatie neem je contact op met Nina De Herdt, Senior HR medewerker: nina.deherdt@fidea.be

Inschrijven

Mail je kandidatuur door naar Nina De Herdt, Senior HR medewerker: nina.deherdt@fidea.be 

Ben je student aan AP Hogeschool Antwerpen of de Karel De Grote-hogeschool van Antwerpen? Goed nieuws! Fidea heeft een samenwerking met jouw school. Je kunt dus meteen je kandidatuur insturen met vermelding van de stageplaats die je interesseert. 

Ben je student aan een andere hogeschool? Geef dan samen met je kandidatuur ook de gegevens van je school en de naam van jouw stagecoördinator door.

Actuele stageplaatsen

Bekijk de lijst van actuele stageplaatsen bij Fidea.

Een stage bij Fidea is leerrijk!

Zij deden het je voor:

Stage op de dienst Schade Rechtsbijstand: 21/01/2019 - 15/03/2019

Laurens Keysers: "Als student 'Financiën en verzekeringen' vond ik voor mijn derdejaarstage van acht weken een uitdagende stageplaats bij verzekeringsmaatschappij Fidea. Ik kwam terecht op de dienst Schade Rechtsbijstand. Mijn stagementor en de collega’s van Schade Rechtsbijstand vingen me meteen goed op. Vanaf dag 1 begon ik meteen met het beheer van mijn eigen dossiers, via coaching van mijn mentor. Van de nieuwe aangiftes tot het afsluiten van een polis werkte ik autonoom aan deze dossiers. Dit was de ideale manier om de theorie van tijdens de lessen in de praktijk om te zetten. Hierdoor kreeg ik een goede inkijk in hoe Fidea te werk gaat bij het behandelen van aangiftes. De goede sfeer en toffe collega’s zorgden ervoor dat mijn stage bij Fidea zo voorbij gevlogen is."

Stage op de dienst Productie Particulieren Brand: 21/01/2019 – 15/03/2019

Kamil Lason: "Tijdens mijn stage van acht weken verdiepte ik me in de functie van Onderschrijver op de dienst Brand. In het begin bouwde ik heel wat theoretische kennis op, die ik de weken erna in praktijk kon omzetten. Mijn collega´s stonden altijd voor me klaar, waardoor ik me echt een deel van het team voelde. Door de afwisselende taken, de constante uitdagingen en de positieve samenwerking met mijn team vloog de tijd super snel voorbij. Een stage bij Fidea is zeker een aanrader."

Stage op de dienst Productie Particulieren Brand: 21/01/2019 – 15/03/2019

Thibo Hernot: "De eerste dag dat ik Fidea binnenstapte, was ik vrij nerveus. Acht weken stage leek me een hele uitdaging. Gelukkig kwam ik terecht in een heel warm team. Vanaf de eerste dag zorgden mijn collega’s ervoor dat ik me thuis voelde bij Fidea. Ze hielpen me met al mijn vragen. De balans tussen werken en eens kunnen lachen of een babbeltje doen met de collega’s zat helemaal goed :)

De eerste twee weken kreeg ik een intensieve opleiding van mijn stagementor. Al snel begon ik meer en meer zelfstandig te werken: polissen opmaken en beheren, af en toe contact met de makelaar en risico’s leren inschatten. Het project waarbij ik zelf onderzoek naar brandpolissen voerde, mocht ik uiteindelijk voorstellen aan de Product Manager! Dat maakte de stage alleen maar boeiender en uitdagender!

Op acht weken tijd heb ik heel veel bijgeleerd. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, maar bovenal heb ik een heel leuke stage achter de rug. Aan iedereen die een stage bij verzekeraar Fidea wil doen, ik kan het vast en zeker aanraden."