Stages bij Fidea

Ben je laatstejaarsstudent en gebeten door de verzekeringswereld? Ben je een leergierige zelfstarter en kom je in teamverband helemaal tot je recht? Verzeker je dan nu van een stage-opdracht bij Fidea!

Wat mag je van ons verwachten? 
Fidea biedt je een boeiende stage van 6 tot 12 weken met ruimte voor initiatief in een open en toegankelijke werkomgeving. Je krijgt volop de kans om je theoretische bagage om te zetten in de praktijk, onder de coaching van ervaren collega’s. Je kunt rekenen op een vergoeding van 10 euro per dag. Na de stageperiode kun je bovendien jouw kandidatuur indienen voor een vaste job bij Fidea. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joke Delang, HR advisor: jobs@fidea.be

Een stage bij Fidea is leerrijk!
Zij deden het je voor:

Stage op de dienst Schade Brand: 31/01/2011 – 01/04/2011
Laurence Hiel. 
Gedurende 9 weken heb ik mogen proeven van een praktijkgerichte ervaring op de dienst schade brand. Een gevarieerd takenpakket en een goede begeleiding van collega’s maakten de stage erg leerrijk. Daarnaast heb ik ook een dag met een expert op pad mogen gaan. Dit was een erg boeiende ervaring en maakte het inzicht in het proces van de behandeling van schadedossiers nog meer compleet. De goede sfeer tussen de collega's op de werkvloer zorgde er voor dat mijn stage voorbij is gevlogen. 

Stage op de dienst schade BA-GR: 07/02/2011 – 10/06/2011 
Bram Slachmuylders 
Mijn stage bij Fidea was een zeer aangename en erg leerrijke periode. Ik kreeg de kans om mijn theoretische kennis te gebruiken in de praktijk. Ik liep stage op de dienst Gemeen Recht waar mijn belangrijkste taken de volgende waren: het typeren van bestanden voor mijn collega’s en het openen van nieuwe dossiers aan de hand van aangiften. Ik kreeg ook nog een reeks bijkomende opdrachten die van dag tot dag varieerden. Ik had nooit durven denken dat mijn werk als stagiair zo afwisselend zou zijn. Ook communicatie is bij Fidea zeer belangrijk; je wordt geregeld geëvalueerd en je collega’s staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ik ben Fidea dankbaar voor deze interessante ervaring die ik heel mijn leven met me mee zal dragen. 

Schade op dienst Polissen Particulieren brand en gemeen recht. 31/01/2011 – 08/04/2011, Peeters Eline 
Na mijn kennismakingstage in het tweede jaar wist ik al gauw dat ik mijn stage terug bij Fidea zou willen doen. Na een korte stage op schade koos ik er dan ook voor om de andere kant van het proces te leren kennen en mijn stage te vervolledigen op productie. Op de dienst waar ik actief was, heb ik de kans gekregen om me volledig te ontplooien en na opleidingen van verschillende collega’s zelfstandig te werken. Ik voelde mij een deel van het team en dit gaf me een zeer aangenaam gevoel. Tijdens mijn stage heb ik met succes aan de aanwervingsscreening deelgenomen. En nog voor ik officieel afgestudeerde, had ik mijn contract al op zak!

Inschrijven
Ben je student aan de Hogeschool van Antwerpen of de Karel De Grote-hogeschool van Antwerpen? Fidea heeft een partnersamenwerking opgestart met jouw school, zodat je jouw kandidatuur meteen kunt insturen met vermelding van de stage-opdracht die je interesseert. 
Ben je student aan een andere hogeschool? Geef dan ook de gegevens van je school, de naam van jouw stagecoördinator door samen met jouw kandidatuur. 

Bekijk de lijst van actuele stageplaatsen en schrijf je nu in!