Nieuws

 • 5 Troeven van Fidea

  12 april 2017

  Zoek jij een groeiende en boeiende werkgever in het hartje van Antwerpen?

  Lees dan zeker even verder en wie weet ben jij onze nieuwe collega!

 • Bij Fidea fiets je je eigen parcours

  31/05/2016

  Heb jij het Metro-artikel “Bij Fidea fiets je je eigen parcours” al gelezen?
  Fidea is op zoek naar nieuwe collega’s. Via dit artikel hopen we ervaren mensen en veelbelovende starters aan te trekken.
  Ben je er gisteren niet in geslaagd om je hand te leggen op een papieren Metro-krant? Niet getreurd.
  Het volledige artikel vind je http://nl.metrotime.be/2016/05/30/must-read/bij-fidea-fiets-je-je-eigen-parcours/

  Delen via onze social media mag zeker!

 • Een stage bij Fidea: een boeiende tijd!

  20 mei 2016

  Een stage bij Fidea: een boeiende tijd!

  We zien ze graag komen: studenten die bij Fidea hun stage willen doen.
  Brian, Caroline, Laura en Jill waren over hun tijd hier bij ons zo enthousiast, dat ze hun ervaringen graag met jou willen delen via dit zelf in elkaar gestoken filmpje.
  We wensen hen nu veel succes met hun examens!
  Met dank aan Eugène De Laet voor opname en montage en de Antwerpse hogescholen Karel De Grote en Artesis Plantijn voor hun vertrouwen en partnership.

  https://youtu.be/lmxYXiEfpDA

 • Fidea rekruteert

  28 mei 2015

  De verzekeringssector is een boeiende sector om in te werken. Verlaat je binnenkort de school en ben je op zoek naar die eerste werkervaring, starten bij een verzekeraar is zeker een mooi begin van een afwisselende carrière. Voor mensen met ervaring, ook van buiten de sector, biedt een job in verzekeringen veel mogelijkheden. Hoe dat komt en waarom de sector momenteel roept om goede kandidaten, dat lees je in de volgende artikels. Ook HR Manager Carina Stollenwerk van Fidea werkte mee aan dit groepsgesprek.

 • Fidea in Metro

  5 mei 2015

  Heb je de Metro van vandaag gelezen? Dan heb je vast en zeker onze rekruteringscampagne opgemerkt. Bekijk meteen onze vacatures. Geïnteresseerd? Mail dan je kandidatuur naar jobs@fidea.be. Tot binnenkort! ‪#‎FideaCareers‬

   
 • Job in de Kijker

  11 maart 2015

  Join our winning team!

  Goeiedag, mogen we even je aandacht?

  Fidea is een verzekeraar met ambitie. Die ambitie is zeer goed voelbaar binnen ons team Auto. Al een paar keer werd het werk van onze collega’s stevig beloond door de Decavi-vakjury, die Fidea’s Omniumverzekering in 2013 én 2014 een onderscheiding toekende als dé beste Omniumverzekering op de Belgische markt. Kwaliteit is iets waar we graag werk van maken. En daarvoor zoeken wij dringend een nieuwe collega:

  Onderschrijver – polissen tak Auto

  Je job in een notendop? Je accepteert en tarifeert nieuwe zaken van A tot Z. Voor onze verzekeringsbemiddelaars ben je een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Maar, je zit dan ook aan het stuur van je dossier dat je volledig beheert, waardoor je overige collega’s van de schade- en boekhoudingsdienst, de externe adviseurs en je teamcoördinator kunt informeren of inschakelen als dat nodig is.

  Wat moet je kennen of hebben voor deze job? Zin voor verantwoordelijkheid en een goede dosis logisch verstand zijn een must. Je kunt snel en pragmatisch schakelen en denkt mee met je collega’s en de verzekeringsbemiddelaar. Communicatief ben je sterk en ken je een aardig mondje Frans. Service leveren zit je in het bloed, je kunt zelfstandig werken maar je bent tegelijk ook een teamspeler. Een bachelor diploma is jouw noodzakelijke toegangsticket, maar een passie voor verzekeringen is even zo belangrijk.

  Waar kom je terecht? In een gedreven Production & Servicing-team binnen een dynamisch verzekeringshuis, in hartje Antwerpen aan de rand van het Stadspark en op wandelafstand van het centrum en het Centraal Station. Met de trein naar het werk pendelen is dus geen probleem. We passen overigens glijdende werkuren toe, wat zorgt voor evenwicht tussen je job en je leven buiten Fidea. Niet onbelangrijk: je krijgt een contract van onbepaalde duur en een pak aantrekkelijke remuneratie- en andere voorwaarden.

  Waar wacht je nog op? Solliciteer nu! Stuur je curriculum en motivatie naar jobs@fidea.be
  Meer informatie over deze vacature in de kijker? Kijk op fideajobs.be of neem contact op met Annelies Derdelinckx, HR medewerkster op het nummer 03/203 81 66. Veel succes!

   

 • Fidea in Metro

  27/02/14

  Carina Stollenwerk, HR Manager in Metro: Fidea stimuleert evolutiemogelijkheden en interne mobiliteit.