Job in de Kijker

11 maart 2015

Join our winning team!

Goeiedag, mogen we even je aandacht?

Fidea is een verzekeraar met ambitie. Die ambitie is zeer goed voelbaar binnen ons team Auto. Al een paar keer werd het werk van onze collega’s stevig beloond door de Decavi-vakjury, die Fidea’s Omniumverzekering in 2013 én 2014 een onderscheiding toekende als dé beste Omniumverzekering op de Belgische markt. Kwaliteit is iets waar we graag werk van maken. En daarvoor zoeken wij dringend een nieuwe collega:

Onderschrijver – polissen tak Auto

Je job in een notendop? Je accepteert en tarifeert nieuwe zaken van A tot Z. Voor onze verzekeringsbemiddelaars ben je een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Maar, je zit dan ook aan het stuur van je dossier dat je volledig beheert, waardoor je overige collega’s van de schade- en boekhoudingsdienst, de externe adviseurs en je teamcoördinator kunt informeren of inschakelen als dat nodig is.

Wat moet je kennen of hebben voor deze job? Zin voor verantwoordelijkheid en een goede dosis logisch verstand zijn een must. Je kunt snel en pragmatisch schakelen en denkt mee met je collega’s en de verzekeringsbemiddelaar. Communicatief ben je sterk en ken je een aardig mondje Frans. Service leveren zit je in het bloed, je kunt zelfstandig werken maar je bent tegelijk ook een teamspeler. Een bachelor diploma is jouw noodzakelijke toegangsticket, maar een passie voor verzekeringen is even zo belangrijk.

Waar kom je terecht? In een gedreven Production & Servicing-team binnen een dynamisch verzekeringshuis, in hartje Antwerpen aan de rand van het Stadspark en op wandelafstand van het centrum en het Centraal Station. Met de trein naar het werk pendelen is dus geen probleem. We passen overigens glijdende werkuren toe, wat zorgt voor evenwicht tussen je job en je leven buiten Fidea. Niet onbelangrijk: je krijgt een contract van onbepaalde duur en een pak aantrekkelijke remuneratie- en andere voorwaarden.

Waar wacht je nog op? Solliciteer nu! Stuur je curriculum en motivatie naar jobs@fidea.be
Meer informatie over deze vacature in de kijker? Kijk op fideajobs.be of neem contact op met Annelies Derdelinckx, HR medewerkster op het nummer 03/203 81 66. Veel succes!